Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  CroHoops All-Star: Spektakularni Don Tomac

  U ovosezonskoj CroHoops All Star utakmici selekcija Zapada bila je uspješnija od selekcije Istoka konačnim rezultatom 99:77 (49:43). MVP-em utakmice proglašen je spektakularni zakucavač Don Tomac (Zapad, Hrelić Disneyland) koji je postigao 19 poena uz 11 skokova te čak četiri spektakularna zakucavanja iz igre.

  - Advertisement -

  Utakmica je obilovala atraktivnim akcijama oba sastava. Kada je rezultatska prevaga otišla na stranu ekipe Zapada pobjedu su začinili Hrvoje Božić i Don Tomac. Najbolji asistent lige i susreta u kontri je bacio loptu u tablu za Tomca koji je u gotovo savršenoj sekvenci koja se viđa gotovo isključivo na NBA parketima naletio, prihvatio te snažno zakucao loptu u koš Istoka.

  Najbolji strijelac utakmice bio je najbolji strijelac regularne sezone lige Marijo Jelčić (Adacta Dragons) koji je postigao 25 poena uz 8 skokova te 4 ukr.lopte. Najefikasniji u sastavu Istoka bio je žilavi krilni centar Pero Kalava (Oscar Schmidt 88ers) s 22 poena.

  Tijekom poluvremena održana su natjecanja u tricama i zakucavanjima. Natjecanje u šutiranju trica osvojilo je krilo Damir “Feliks” Mijić (Savica City) sa 15 bodova (šutiralo se 90 sekundi), dok je drugoplasirani bio rekorder lige u tricama Mario Bebek (Hrelić Disneyland) sa 13 bodova.

  Natjecanje u šutiranju trica – rezultati: Feliks Mijić (Savica) 15, Mario Bebek (Hrelić) 13, Ivan Ramljak (Hrelić) 12, Nikola Zorica (Kušlanova) 11, Arsen Ivanišević (Adacta) 10, Josip Pojavnik (Hellas) 9, Toni Jeričević (KK Zara, Zadar) 9, Marko Tomasović (Savica) 8, Domagoj Raić (Hrelić) 7, Tomislav Kovačević (Istok) 7, Marko Skorić (Cvjetno 96ers) 5.

  Natjecanje u zakucavanjima je sa četiri spektakularna zakucavanja osvojio MVP utakmice Don Tomac. Unatoč neprikosnovenoj dominaciji Tomca vrijedi spomenuti da na žalost organizatora na natjecanju nisu nastupili Branimir Devčić (Bukovac) i Fred Krajačić (Kušlanova) te ponajbolji amaterski zakucavači u grada Zagreba – Davor Murgić i Luka Jakelić.

  Natjecanje u zakucavanjima, prvi krug – rezultati: Don Tomac (Hrelić) 40, Marijo Jelčić (Adacta) 36, Tomislav Kovačević (Istok) 34.
  Natjecanje u zakucavanjima, drugi krug – rezultati: Don Tomac (Hrelić) 40, Marijo Jelčić (Adacta) 34.

  Specijalni gosti CroHoops lige na ovom događaju za pamćenje bili su Toni Jeričević (KK Zara, Zadar), branič Filip Krušlin te izaslanstvo popularnog streetball turnira “Noćni Hakl”.


  All-Star utakmici prehodila su tri susreta prvog kruga doigravanja koja su bila ispunjena natjecateljskim nabojem u nastojanju da se prije uzvrata ostvari što bolja koš razlika. Igraju se ukupno dva susreta i gleda se ukupno ostvarena koš razlika. Ostvareni su sljedeći rezultati:
  Istok vs. Hellas, 50:64 (0:1)
  Adacta Dragons vs. Zelina MythBusters, 95:70 (1:0)
  Kušlanova vs. Cvjetno 96ers, 85:61 (1:0)

  Više informacija o CroHoops ligi možete saznati na www.crohoops.com.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE