CroHoops liga: Sloboština iznenadila Hrelić

Array

Zbog produženog vikenda tijekom nedjelje odigrane su tek tri utakmice CroHoops zimske lige. Ekipe koje su nastupile očigledno su se aklimatizirale na okruženje Boćarskog doma u Prisavlju što je donijelo i evidentan napredak na polju efikasnosti.

Savica City vs. Zelina MythBusters 99:82 (47:43)

Iako je ekipa Zeline još početkom drugog poluvremena držala egal situaciju (52:52) intenzivni ritam koji je tijekom cijelog susreta nametao sjajni play Savica Citya Hrvoje Božić bio je jednostavno previše za angažirane MythBusterse. Božić je ponovo dominirao u ulozi asistenta (16 asistencija uz 10 skokova), kreiravši nebrojene prigode sjajnim krilnim egzekutorima Damiru “Feliksu” Mijiću (25 poena) te u otvaranju utakmice izuzetno raspoloženom povratniku Petru Hodaku (13 poena, 8 skokova). U redovima Zeline izuzetno raspoložen je bio branič Matija Frljak koji je postigao rekord karijere s čak 34 poena (šut iz igre 14-21!) uz 9 skokova.

Kušlanova vs. Volovčica 82:57 (43:25)

Iako je Volovčica na krilima nevjerojatnih lijevih ulaza braniča Brune Cerovca (13 poena, 7 skokova) izuzetno angažirano ušla u susret finalisti ljetne lige iz Kušlanove širinom su i iskustvom došli do još jedne rutinirane pobjede. Posebno su sigurnošću iza linije 6.75 imponirali braniči Denis Đuknić i Fred Krajačić koji su kombinirano ubacili čak 8 trica iz 15 pokušaja! U redovima Volovčice najefikasniji je bio standardni Mateo Peša s 15 poena i 10 skokova dok svoj šuterski dan nije imao povratnik u CroHoops ligu Dario Franjić koji je stao na tek 9 poena pogodivši tek 3 od 22 lopte.

Hrelić Disneyland vs. Sloboština SmoothStrikers 73:79 (36:39)

Momčad SmoothStrikersa je na krilima inspiriranog nastupa krilnog terceta Stipan MićanovićMarko KrištoPetar Božić (kombinirano 47 poena i 24 skoka) priredila najveće najveće iznenađenje dana savladavši do sada neporaženi sastav Hrelić Disneylanda. Hrelić, koji je ovaj puta nastupio bez spektakularnog zakucavača Dona Tomca, fantastičnim šuterskim nastupom predvodio je K/C Domagoj Raić (39 poena, 4 trice, 15 skokova). Bez sjajnog zakucavača Tomca na terenu prigodu da se istakne u tom segmentu košarkaške igre iskoristilo je ljevoruko krilo Sloboštine Petar Božić koji je dva hrabra ulaska u reket Hrelića okrunio sa dva spektakularna zakucavanja.

Više informacija o samom natjecanju možete saznati na www.crohoops.com.

Related Articles