Uljarević: “Znali smo kakva nas utakmica očekuje”

Košarkaši Cibone treći su polufinalisti Kupa Krešimir Ćosić. Vukovi su izborili tešku pobjedu nakon velike borbe sa Škrljevom. U taboru Cibosa bili su svjesni jačine protivnika.

Karlo Uljarević:

“Znali smo da nas čeka teška utakmica. Igrali smo s njima već u prvenstvu. Bilo je dosta izmjena vodstva, ali mislim da je na kraju presudilo naše iskustvo. Zadar je sutra favorit, ali mi ćemo imati svoje šanse koje ćemo nadam se iskoristiti i na kraju pobijediti.”

Ante Nazor:

Čestitam momcima. Dobili smo tešku utakmicu. Drugo poluvrijeme smo ušli koncentriraniji i borbeni. Imali smo dobar ritam, a već u najavi sam rekao kako sam upoznat sa Škrljevom. Smatram ih najkvalitetnijom ekipom ovdje od ovih “A1-ligaša”.


U redovima poraženih smatraju da su pružili dobar otpor

Davor Konjević:

Pružili smo dobar otpor, odigrali jako kvalitetnih 27-28 minuta. Dogovorili smo se prije utakmice da moramo ući čvrsto jer je Cibona fizički jača momčad od nas. Odradili smo odlično prvo poluvrijeme. Većinom smo vodili i mislim da smo bili bolja ekipa.”

Mirko Ščekić, pomoćni trener Škrljeva:

“Cibona je zasluženo pobijedila na kraju. Mi smo se dobro držali. Spremali smo se cijelo ovo vrijeme, bez obzira na kvalitetu Cibone. Presudila nam je loša treća četvrtina. Bili su čvršći i jači. Ali ponavljam, mi smo zadovoljni kako smo odigrali.”