Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Damir Markota u Ciboni

  Damir Markota novi je igrač Cibone. “Šveđin” trade od danas je i služben, a već je i odradio prve treninge s momčadi i trebao bi biti spreman za utakmicu sa Zadrom u ponedjeljak. Markota je nedavno riješio potraživanja koja mu je Cibona dugovala iz prijašnjih angažmana, pa su na obostrano zadovoljstvo potpisali ugovor do kraja sezone.

  - Advertisement -

  Posebno zadovoljan bio je direktor Cibone Domagoj Čavlović: “Izuzetno mi je drago što smo se s Markotom uspjeli dogovoriti i uvjeren sam da će svojim iskustvom i kvalitetom zauzeti važno mjesto u našoj momčadi.” Markota je karijeru započeo u Ciboni, koja ga je slala na kaljenje u Zabok i Karlovac u prve dvije seniorske godine. Nakon par sezona Cibone okušao se u NBA ligi gdje je nastupao za Buckse te zatim i za njihovu drugu momčad Tulsu u razvojnoj ligi.

  Zatim  se u sezoni 2007/2008 vraća u Europu gdje je igrao za ruski Spartak, Žalgiris, Menorcu, ponovno Cibonu, Union Olimpiju, Zagreb, Bamberg te u dva navrata  za baskijski Bilbao. Bit će ovo treća epizoda za 29-ogodišnjeg krilnog centra u Ciboni gdje se očekuje njegov najveći doprinos, prvenstveno zbog iskustva i kvalitete.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE