Damir Milačić:”Nije nemoguće da Wembi opet dođe u Sinj”

Alkar bi s pripremama za novu sezonu trebao krenuti u ponedjeljak i to s prilično popunjenim igračkim kadrom…

Treneru Milačiću bit će izazov ponovno stvoriti momčad koja će ostaviti traga u HT premijer ligi, kako je to bio slučaj prošle sezone koja je naprasno prekinuta početkom ožujka zbog pandemije koronavirusa.

Od prošlogodišnje momčadi pod ugovorom unaprijed su bili BrocićI. JurelaB. JurelaPralijaTomašević i Putnik, dok su ugovore za novu sezonu produžili još i Jacović te Kučan, čime je momčad dobila konture.

Od novih lica s kojima je dogovorena suradnja na prvom treningu još bi se trebali pojaviti i 23-godišnji porijeklom Glavičanac Ivan Vučić koji je prošle sezone igrao za Goricu, ali i njegov vršnjak Lovro Mandalinić, još jedan igrač na vanjskim pozicijama koji je prošlu sezonu proveo u drugoligašu Samoboru uz odličnu statistiku i titulu trećeg strijelca drugog hrvatskog košarkaškog razreda.

Za sada je upitan status Hrvoja Vučića, dok je još od ranije poznato kako je Neal pronašao drugi angažman. Što se tiče Wembija tu su još neke opcije otvorene i nije nemoguće da ponovno dođe u Sinj, barem smo dobili takve informacije.

“Vjerujem da će i kapetan Hrvoje Vučić produžiti vjernost, ali još radimo na dovođenju nekih igrača. Znamo da su Amerikanci bili pun pogodak, ali vidjet ćemo možemo li dogovoriti s Wembijem. U svakom slučaju, idemo u dvoranu naporno raditi kako bi spremni dočekali novu sezonu. Jasno nam je da imamo obvezu prema klubu i navijačima biti u svakom pogledu maksimalni.”, kazao je Milačić.

Još se radi i na dovođenju jednog beka, ali o imenima za sada nema konkretnih informacija, iako se o nekima špekulira.

Related Articles