Četvrtak, 21 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Damir Mulaomerović preuzeo novog Premijerligaša!

  - Advertisement -

  Tomislav Zebić, direktor KK Cedevita Junior: “Na početku moram zahvaliti dosadašnjem treneru Marku Trniniću za sve što je napravio u klubu, od onih juniorskih naslova prvaka Hrvatske s Cedevitom Zagreb do činjenice da je Cedevitu Junior vodio u ovim kriznim pandemijskim sezonama i doveo je u HT Premijer ligu. On je mladi stručnjak i želim mu puno sreće u dugoj i uspješnoj trenerskoj karijeri koja je zasigurno pred njim.

  Cedevita Junior ide dalje u svom smijeru kojeg smo odredili prije dvije godine a to je da bude rasadnik kvalitetnih mladih igrača koji će u našem klubu dobiti priliku uz najbolje uvjete za rad u Domu košarke Cedevita. Vjerujem da ćemo, kako smo do sada, i s novim trenerom Damirom Mulaomerovićem dizati taj cilj izvrsnosti i dodatno se pozicionirati na hrvatskoj košarkaškoj mapi. O Damiru Mulaomeroviću igraču, s ogromnim iskustvom ne treba trošiti puno riječi, sve je rečeno i sve se zna, a o njemu kao treneru reći ću samo da dovoljno govori činjenica da smo upravo njega odabrali da nas pozicionira kao klub s velikim razvojnim, ne toliko i pošto, poto rezultatskim ambicijama. Vjerujem da ćemo u jednom dugoročnom ciklusu s njim na čelu stožera ostvariti svoje planove i da će mnogi mladi talenti odabrati upravo Cedevitu Junior za svoj klub u kojem će graditi svoje uspješne karijere. Želimo mu dobrodošlicu a nama svima nastavak uspješnih i kvalitetnih sezona.”

  Damir Mulaomerović danas je po potpisu ugovora pratio trening u Domu košarke Cedevita: “Kada sam u razgovoru s direktorom Zebićem saznao plan i program, koncept priče, nakon dobrog posla i ulaska u HT Premijer ligu, nisam dvojio o dolasku, kao i sama činjenica da idemo u projekt s mladim igračima i pričom koja će sigurno biti pozitivna u hrvatskoj košarci. Sve se zapravo odigralo brzo i, kažem, nisam dvojio niti trenutka o dolasku u klub. Neće biti lako, taj koncept s mladim igračima je možda i najteži put ali sigurno je najispravniji. Čeka nas dosta izazova ali ja sam spreman i ako sastavimo dobru, mladu, potentnu ekipu mislim da ćemo imati što za reći u hrvatskom prvenstvu. Nisu postavljeni visoki rezultatski kriteriji i najvažnije je da igramo dobru košarku, da izbacimo par mladih igrača, da nekim mladim igračima damo priliku. Zahvalio bih se i predsjedniku Slobode Aidu Berbiću, gdje sam proveo predivnu godinu i pol, mojoj Slobodi koja je imala razumijevanja za sve i nije postavljala prepreke za ovaj moj entuzijazam koji sam s veseljem prihvatio.”

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE