Danas počinje juniorsko PH – pratite utakmice uživo

Utakmicom Skupine B u Kaštel Sućurcu između Ribola Kaštela i Sonik Puntamike u 16 sati počinje poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniore. Od 18:15 je na rasporedu druga utakmica u grupi između Cibone i Zagreba.

Favoriti skupine A su Ribola Kaštela, s Draganom Benderom i Ante Toni Žižićem u rosteru, i oslabljena Cibona za koju najvjerojatnije neće nastupati Marko Arapović.

PH juniori (B): Rosteri, favoriti skupine u Kaštel Sućurc…

U riječkoj A skupini odmah na startu je derbi između Splita i Cedevite (18:30), repriza prošlogodišnjeg finala, dok dva sata kasnije domaćin Kvarner igra protiv zagrebačke Mladosti. Prema rosterima, za favorite skupine mnogi izdvajaju prvaka Juga Split te Cedevitu, drugoplasiranu ekipu regije Centar. Međutim, i preostale tri momčadi imaju pojedince koju su imali odličnu sezonu u A2 ili A1 ligama.

PH juniori (A): Rosteri, favoriti riječke skupine…

Po dvije prvoplasirane ekipe izborit će plasman na završni turnir u Dubrovniku koji će se odigrati 24. i 25. svibnja za vrijeme trajanja FIBA seminara za košarkaške suce.

Sve informacije, rezultate i linkove za statistiku uživo pronađite na našoj podstranici phmladi.crosarka.com.

Prošle godine Split je bio juniorski prvak Hrvatske, a Paolo Marinelli je primio plaketu CROŠARKA MVP za najboljeg juniora.