Današnje glasine s tržnice; Maccabi demantirao pregovore

Današnje glasine s tržnice nude ipak zatišje u odnosu na protekle dane. Stoga ćemo izdvojiti neke od najzanimljivijih: Maccabi Tel Aviv demantirao je glasine o pregovorima i ponudama prema nekim igračima. Zanimljivo, nedugo zatim predsjednik Hapoela, momčadi iz istoga grada potvrdio je da je Maccabi ponudio dvogodišnji ugovor kapetanu njegove momčadi!

Tibor Pleiss bi mogao napustiti Efes na kraju sezone. Već smo pisali kako Efes želi pod svaku cijenu zadržati Shanea Larkina. Kruno Simon je uz Jamesa Andersona također jedan od igrača koji bi mogli napustiti Efes. Turci za sada planiraju budžet za novu sezonu pa su svi osim Shanea Larkina pod upitnikom.

Ron Baker je na izlaznim vratima CSKA Moskve. Amerikanac planira ovog ljeta ostati u Americi i pokušati se izboriti za NBA ugovor.

_

Marius Grigonis je navodno na izlaznim vratima Žalgirisa. Na društvenim mrežama se spominju financijski problemi i neisplata plaća. Armani Milano je itekako zainteresiran za mladog Litavca.

Ante Tomić, Malcolm Delaney i Kyle Kuric su neki od igrača kojeg španjolske novine izdvajaju kao igrači nesigurne budućnosti u Barceloni.

Jeff Brooks i Nemanja Nedović na meti Baskonije. Srbin se spominje i u kontekstu prelaska u Panathinaikos.

Trey Thompkins bi trebao ostati u Madridu iduće sezone.

Luca D’Allesando nam javlja kako je Khadeen Carrington (Ludwigsburg) na meti Valencije.

Zvezdan Mitrović se spominjao kao meta nekih europskih klubova. No, potvrđeno je kako je i dalje pod ugovorom s francuskim ASVEL-om.

Deshaun Thomas bi mogao napustiti Panathinaikos.

Nick Calathes dobio ponudu od Zelenih. Ugovor “slabiji” za 400 tisuća eura, odnosno 1.8. milijuna godišnje. Još nije poznato hoće li Grk nastaviti karijeru kod kuće. Real ga želi, ali Calathes je planirao u NBA ligu.

Klemen Prepelič i dalje neizvjestan u Realu. Izgledniji odlazak ili nova posudba.