Današnje glasine s tržnice

Koronavirus je drastično srezao budžete europskim momčadima. No mnogi agenti i skauti ne odustaju. I dalje se na buvljaku nudi puno toga, a između ostalog kruže i zanimljive glasine. Naročito se to odnosi na euroligaške klubove i najmoćnije ekipe u Europi koje također nisu imune na krizu. Ipak bi se većina trebala snaći za sljedeću sezonu u nešto skromnijem financijskom obujmu:

Pripremili smo popis današnjih glasina s tržnice: Todays trade rumors

Tyler Dorsey je u pregovorima s Maccabijem iz Tel Aviva. Poznato ime u euroligaškim krugovima vodi pregovore oko produljenja suradnje s Izraelcima.

Nick Calathes ozbiljno pregovara s Barcom koja mu nudi dvogodišnji ugovor. Kyle Kuric na izlaznim vratima, kao i Kevin Pangos. Cilj je osloboditi budžet za Calathesa.

Jordi Bertomeu će 25. svibnja u 16:30 održati press konferenciju na temu nastavka Eurolige. Navodno je 11 klubova izrazilo nezadovoljstvo te smatraju da je još prerano da se nastavi natjecanje.

Johnny O’Bryant na meti Fenerbahčea.

Awudu Abbas je želja Unicsa, ali i Virtus Bologne.

Real Madrid nudi 4.2 milijuna vrijedan dvogodišnji ugovor Kostasu Sloukasu.

Francuski mediji pišu da je Tony Parker izjavio kako je njegov ASVEL do sada izgubio preko 3 milijuna eura. Najavljen skromniji budžet za sljedeću sezonu.

Aaron Harrison, igrač Galatasaraya, na radaru Panathinaikosa. Zeleni traže zamjenu za Jimmera Fredettea.

 

Related Articles