Danijel Jusup:”Volio bih ostati, ali iz kluba me nitko nije zvao”

Danijel Jusup je ove sezone osvojio Kup s košarkašima Zadra, međutim, nakon sporazumnog raskida ugovora zbog prekida natjecanja, vodstvo kluba nije kontaktiralo Jupu kako bi se dogovorili oko nastavka suradnje. Sprema li Brane Longin novog trenera ili će ipak okrenuti broj ovosezonskog trenera?

Na pitanje je li kontakt vodećih ljudi kluba s njim uspostavljen Jusup kaže.

„Nakon završetka sezone smo se dogovorili da ćemo sjesti i razgovarati. Do toga nije došlo i nemam kontakt s ljudima iz kluba, nakon što sam potpisao sporazumni raskid ugovora više se nismo čuli“.

Kruže informacije da se razgovara s drugim trenerima za mjesto osobe koja će u novu sezonu povesti košarkaše Zadra.

„Gledajte, u principu kad sam ja potpisao taj raskid ugovora, od tada ja više nisam trener Zadra i nemam ja sada njima nikakvo pravo bilo što zamjerati, oni mene hoće ili neće. Svatko traži svoj put, to mogu razumjeti, ali ako pričaju s nekim, mislim da bi bilo u redu da su prvo razgovarali sa mnom“.

U teškoj situaciji ste došli, osvojili Kup, publika vas je prihvatila odlično. Reakcija navijača govori da im se taj potez nije baš svidio.

„Ja bih volio ostati u Zadru, to sam i prije rekao i stalno govorim. To je moj klub, ne mogu reći da nisam očekivao da će se suradnja nastaviti jer mislim da se dosta napravilo. Vidim lijepu priliku da se krene u nešto novo, međutim, imam ja već dosta iskustva te me ništa ne može iznenaditi. Drago mi je da me navijači podržavaju, da su prepoznali rad koji je tu napravljen i ja im se ovim put zahvaljujem, to mi puno znači, bez obzira ostao ja u Zadru i dalje ili ne“.

 

Related Articles