Darda započela s pripremnim utakmicama

Array

Nakon odrađenih tridesetak dana bazičnih priprema košarkaši Vrijednosnice Os Darda počeli su s pripremnim utakmicama. Prva je odigrana protiv KK Belišće u petak, 31 kolovoza.

Prvoligaš iz Darde rutinski je pobijedio ekipu iz Belišća, dominacijom u snazi, skoku i brzom napadu. Ekipa Belišća predvođena Preglejom, Čamagajevcem, SoldomBušićem pokazala je puno košarkaškog znanja i iskustva, te će uz postepeno podizanje kondicije zasigurno biti među favoritima A2 lige Istok.

Igrači trenera Muminovića nakon teških treninga vidno su bili željni igre i nadmetanja, te su u prvoj utakmici pokazali puno energije i zalaganja. Uz “starosjedioce” Mandića, Meznarića, Bičvića, Perajicu i Pandurića u dobrom svjetlu predstavili su se i novi igrači – Salamun, Tešija, Hrnčić, Hrkač i Šarić.

Vrijednosnice Os Darda – Belišće 124:67 (36:13, 73:32, 89:48)

VROS Darda: Meznarić 5, Tešija 18, Šarić 7, Salamun 8, Bičvić 6, Perajica 20, Mandić 14, Hrkač 11, Hrnčić 18, Pandurić 17
Belišće: Hartman 6, Vidaković 9, Čamagajevac 7, Ikić, Velmarović, Soldo 6, Bušić 11, Fumić, Preglej 14, T. Gradinjanin, N. Gradinjanin, Peternek 13


Darđani u narednom periodu igraju još dvije pripremne utakmice sa Spartakom iz Subotice 8. i 19. rujna, memorijalni turnir Mirza Delibašić u Sarajevu, 14. i 15. rujna, turnir u Belišću 21. i 22. rujna, te turnir u Mađarskoj (Kapošvar) 29. i 30. rujna.

U subotu, 8. rujna, u dvorani O.Š. Darda, s početkom u 19 sati ekipa Vrijednosnica domaćin je KK Spartak iz Subotice. Svi ljubitelji sporta u Slavoniji i Baranji su pozvani da dođu na predstavljanje ekipe iz Darde za predstojeću sezonu, ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Related Articles