Toni Prostran se vraća u Zadar?

Array

Treninzima košarkaša Zadra priključio se novi igrač. Nakon što je otišao iz kluba 2010. godine, u svoj matični klub možda se vraća Toni Prostran.

Mladi playmaker, rodom iz Zadra, iz kluba je otišao 2010. godine kao mlada nada hrvatske košarke i preselio se u redove košarkaškog kluba Zagreb. Naime, klub je nedavno raskinuo ugovor s 21-godišnjim Prostranom te je time postao slobodan igrač u potrazi za novim klubom, a kao jedna od opcija pojavio se Zadar.

Iako zadarski klub već ima relativno popunjen roster, trener Ante Nazor odlučio je Toniju dati priliku da se izbori za ugovor te mu je omogućio probne treninge s klubom.

“Poznajem Tonija još iz naših zajedničkih reprezentativnih akcija i tvrdim da je on igrač koji još uvijek može puno toga postići i izgraditi kvalitetnu karijeru. Za sada je samo na probi, a na njemu je da se svojim radom, trudom i zalaganjem nametne te izbori za ugovor”, navodi za eZadar Ante Nazor koji je vodio hrvatsku U-19 reprezentaciju 2009. godine kada su, na čelu s Prostranom, postali treća najbolja ekipa na svijetu.

Related Articles