Dario Šarić: “Lako se vratiti kada svatko razumije svoju rolu”

Dario Šarić je pružio odličnu partiju u svom povratničkom nastupu nakon mjesec dana izbivanja s parketa. Splet nesretnih okolnosti je onemogućio Šarića da uhvati kontinuitet igara pa je sada stigla nova prilika da uhvati zamah pred polovicu sezone.

Šiši je ubacio 15 poena za 20 minuta na parketu te je bio jedan od ključnih igrača u pobjedi svoje momčadi. Hrvatski reprezentativac je bio sretan što se napokon vratio na parket:

“Odlično se bilo vratiti nakon toliko vremena. Ali nije bio problem jer svatko razumije svoju ulogu u momčadi. Skup talentiranih i pozitivno orijentiranih ljudi.” – rekao je Šarić nakon utakmice koju su navijači sinoć mogli gledati uživo na nacionalnoj televiziji.

_

“Kada svatko razumije svoju ulogu, jednostavno je za igrati. Ponekad to igrači ne prihvaćaju, to je jednostavno tako. I ja volim vući loptu u kontru i otvarati linije, ali moramo pustiti Devina Bookera i Chrisa Paula da igraju svoju igru.” – govori Šiši.

“Nadam se da ćemo nastaviti pobjeđivati” – zaključio je Dario, a njegovim nastupom bili su sretni i Booker i Paul:

“Stvarno imamo dubok roster, Dario je bio sjajan” – rekao je Booker

Često ga znaju podcijeniti, ali on zna svoj posao. Jako dobro se postavlja i zna gdje treba biti u pravo vrijeme.” – zaključio je Paul.