More

  Dario Šarić se vraća? Phoenix Sunsi večeras uživo na HTV-u!

  Dario Šarić bi se mogao vratiti u akciju večeras protiv svoje bivše momčadi. Lokalni mediji u Arizoni su potvrdili da su se Šarić i Cam Payne vratili treninzima i da su jučer odradili vježbe pod punim intenzitetom. Dobre su to vijesti nakon nesretne serije ozljeda i koronavirusa koje su zadesile Šišija.

  Phoenix Sunsi su obojicu spomenutih igrača proglasili upitnima za večerašnju utakmicu koja je na rasporedu od 21 sat, a protivnici su Philadelphia 76ersi. Treneri su na treningu htjeli vidjeti njihovu tjelesnu reakciju prije eventualnog uvođenja u “puni pogon”.

  Dario Šarić je zbog svih problema bio odsutan mjesec dana odigravši posljednju utakmicu 11. siječnja:

  Ovo su bila teška dva mjeseca za mene. Ali to je sada sve prošlost. Jedva čekam se vratiti u igru.” – rekao je Šiši

  Hrvatski reprezentativac je do sada na prosjecima od 10.6 poena, 4.6 skokova i 1.0 asistencija po utakmici gdje je uglavnom provodio vrijeme na poziciji back-up centra u “small ball petorkoma” i formacijama momčadi iz Arizone.

  Dario Šarić – Povratak Šišija uz tv prijenos

  Šiši bi se tako mogao vratiti već večeras u akciju, ali je za sada još upitan. Inače, gledatelji danas mogu uživati u festivalu košarke na HTV 2 koji će, nakon finala Kupa Krešimir Ćosić, prenositi utakmicu Phoenix Suns – Philadelphia 76ers od 21 sat.

  spot_img

  Hot Topics

  Related Articles