Darko Planinić udaljen iz momčadi?

Array

Prema pisanju tiskanog izdanja Sportskih novosti,  počevši od sutra i gostovanja u Cantuu Darko Planinić više neće igrati za Cibonu. Razlog je preveliki ugovor od čak 300 000 američkih dolara koje ovaj Hercegovac prima po sezoni.

Iako se, moramo priznati, Planinić do sada nije istaknuo svojim nastupima i nije opravdao uložena financijska sredstva te je klub s te strane u pravu, to Cibonu ne amnestira od loše vođene politike. Struka je morala i prije sezone znati da je igrač još relativno mlad i da će biti mnogo oscilacija u njegovoj igri, kao i što su morali znati da novac neće imati.

Kako je Cibona dala bankovna jamstva, iznos će morati biti isplaćen u cijelosti. Stasiti centar slobodan je u traženju nove destinacije, a do tada, ili ako pristane na smanjenje plaće, će samo trenirati. Novi je to udarac za Vukove jer je prošli tjedan treninge napustio i Andrija Žižić.

Cibonu su navodno zadesili novi problemi iz prošlosti. Prema neslužbenim informacijama, na račun kluba sjeli su Pavle Marčinković i Hrvoje Kovačević. Pred upravom je ponovno težak zadatak, a klub će morati održati na životu do kraja sezone. Kako više nema poslovnih prostora, novi kredit se čini kao sve izglednija opcija, a na potezu je ponovno gradonačelnik Milan Bandić.

Related Articles