Dašić napustio Šibenku

Šibenka je, čini se, usred sezone ostala bez još jednog igrača. Prema pisanju Šibenskog portala, Vladimir Dašić vratio se u Crnu Goru i pitanje je hoće li se više vratiti na Baldekin. U klubu za sada vlada tišina. Igrači i stručni stožer okrenuti su nedjeljnoj utakmici s Alkarom, ali treneru Ediju Dželaliji definitivno nije lako slagati igru kada ne zna tko će mu se sutra pojaviti na treningu.

Još ne znamo s kojim sastavom ćemo nastupiti u Sinju, vidjet ćemo tko će se ukrcati u autobus. Imamo problema s ozljedama (Vladović je u fazi oporavka), viroza je uzela maha, ali vjerujem da će gro ekipe biti spremno za nedjelju. U svakom slučaju, oni koji će igrati dat će svoj maksimum – kazao je Dželalija.

Šibenčani nisu bili zadovoljni motiviranošću Dašića od njegovog dolaska u klub. Prema svemu sudeći, nezadovoljstvo je bilo obostrano. 80 kilometara sjevernije, u Zadru, navijači zazivaju povratak Crnogorca koji je pobrao njihove simpatije prošle sezone, ali klub i Dašić nisu se dogovorili oko nastavka suradnje. Trener Jusup najavio je pojačanja, postoji li mogućnost povratka Dašića u Zadar?