Delaš izvan pogona mjesec dana, dobre vijesti za Mitrovića

Array

Igrači Crvene Zvezde i Cedevite, Luka Mitrović i Ante Delaš, ovo su kolo pobjede svojih momčadi platili ozlijedama. Srpski košarkaš povrijedio se na utakmici s Krkom u sudaru s Američkim centrom Chrisom Bookerom dok je Ante Delaš stradao u pobjedi protiv mađarskog Szolnokija.

Mitrovićev pad je izgledao vrlo ružno, ali čini se kako ozljeda i nije tako ozbiljna kako se u prvi mah moglo pretpostaviti. Najvažnija vijest za mladog košarkaša je ta što neće morati ići na operaciju – to je zaključak nakon detaljnih liječničkih pregleda. Košarkaš Zvezde povrijedio je čašicu, stavljena mu je longeta i pretpostavlja se kako će morati mirovati oko tri tjedna, a iza toga proći i proces rehabilitacije. Iako će crveno-bijeli biti bez važnog kotačića na neko vrijeme ovo su sigurno dobre vijesti za njih.

Još jedan igrač povrijedio se ovaj vikend, a riječ je o Anti Delašu. Nakon Marka Tomasa, koji se povrijedio u utakmici s Cibonom i za kojeg je ova sezona završena, stradao je i Splićanin. Za Delaša se pretpostavlja kako je ozlijedio kolateralni ligament te bi njegovo izbivanje s parketa potrajati minimalno mjesec dana.

Related Articles