Derbi Splita i Zrinjskog

Array
U 2018. godini u prvoj domaćoj utakmici Zrinjskog očekuje susret u ABA Liga 2 ligi protiv ekipe KK Split. Utakmicu kola najavili su iz tabora “Plemića”.
Vedran Odak, direktor HKK Zrinjski
Poslije niza teških utakmica dolazi nam ekipa Splita. U prvom kolu smo igrali sa njima otvorenu i tešku utakmicu. Nadam se jednoj dobroj utakmici i očekujem pobjedu na domaćem terenu i uz podršku publike koju ovim putem pozivam u velikom broju da se radujemo i proslavimo sve ove dobre rezultate koje smo ostvarili u ovoj sezoni” 
Ivan Miličević, košarkaš HKK Zrinjski
Za nas jedan dodatni motiv jer smo dole izgubili. Mi smo kao ekipa u puno boljem ritmu nego oni zadnjih mjesec dana. Glavno je da zaustavimo njihova tri nosioca igre Širku, Kedžu i Scotta. Mislim da ne bih trebalo biti problema i da će pobjeda ostati u Mostaru. Ovom prilikom pozivam publiku da nas podrži u što većem broju.”
Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
U prvom dijelu smo imali dobru utakmicu sa njima te smo na kraju izgubili. Znatno smo stabilizirali igru i te smo drugačiji u odnosu sam start natjecanja. Očekujem dobru utakmicu i pozivam što više navijača u dvoranu da nas podrže i uz njihovu podršku dođemo do nove pobjede” 
Utakmica između HKK Zrinjski i KK Split igra se u četvrtak sa početkom u 19 sati, SD Bijeli Brijeg.

Related Articles