Škrljevo kvalitetno odradilo posao

Array

Košarkaši Škrljeva nakon 11 odigranih utakmica nalaze se na odličnom četvrtom mjestu s omjerom 7-4. To se može okarakterizirati kao uspješnom polusezonom. Kada se pogleda raspored i postignuti rezultati, Škrljevo je zapravo rutinski odradilo posao. Sve momčadi koje su trebale pasti su pale. Istina, nisu uspjeli prirediti neko veliko iznenađenje, ali na domaćem terenu su pokazali da su izuzetno neugodna momčad.

KK Škrljevo

Škrljevo smo u najavama pred početak HT Premijer lige, uz Šibenik, naveli kao potencijalno iznenađenje. Kad se stvari zbroje, Škrljevo je maksimalno iskoristilo ono što je bilo potrebno i za to su nagrađeni vrlo dobrim četvrtim mjestom. Opravdali su uloge favorita u utakmicama u kojima su dobili tu ulogu. Jedino mogu žaliti za tijesnim 103-101 porazom kod Šibenika nakon tri produžetka.

U solidnim predstavama najviše su se isticali Konjević koji je najbolji strijelac momčadi s 15 poena po utakmici i ujedno sedmi strijelac lige. Perković se prometnuo u kvalitetno centarsko rješenje koje je uvijek na granici double-double učinka. Kvalitetnu potporu uvijek imaju u iskusnom Štembergeru koji je sedmi asistent lige s 4,1 asistencijom po utakmici, a vrijedi istaknuti i Dina Stipčića i novopridošlo pojačanje iz Slovenije, Domena Janca, koji je u četiri odigrane utakmice zabilježio prosjeke od 7,8 poena i 3,3 asistencije te pokazao da se na njega može ozbiljno računati.

KK Škrljevo

Janc je doveden zbog skandala s Brianom Williamsom koji je bio pravo igračko pojačanje te je i dalje predvodnik Škrljeva u mnogim statističkim kategorijama, no o njegovoj priči bilo je dovoljno govora. Velika šteta za jednog igrača koji se prometnuo u kvalitetnog beka. Škrljevo je pokazalo veliki momčadski duh, a rezultat svega toga je da se nalaze na drugom mjestu momčadskih asistencija (19,2) po utakmici, odmah iza Cedevite.

Related Articles