Diamantidis: Nisam ja pobijedio Barcelonu

Array

Izuzetno je zanimljiva četvrtfinalna serija Eurolige između Barcelone i Panathinaikosa, dva europska košarkaška giganta. Nakon dvije utakmice u Barceloni rezultat je 1-1.

U prvom je ogledu, podsjetimo, Barcelona pobijedila nakon produžetka, ali je u četvrtak Pao kontrirao pobjedom 66-65. Devet sekundi prije kraja tricu je za pobjedu pogodio Dimitris Diamantidis.

“Nisam ja pobijedio Barcelonu, nego je to učinila cijela momčad zajedno sa stručnim vodstvom. No, ništa nismo napravili, tek smo izjednačili na 1-1. Daleki je još put do Final Foura, trebaju nam još dvije pobjede, a to je stvarno puno. No, svi smo danas stvarno odradili dobar posao, baš kao više-manje i u prvom ogledu, kada smo nesretno izgubili” rekao je Diamantidis.

Na drugoj je strani s 20 poena najbolji bio Juan Carlos Navarro.

“Velika je šteta ovako izgubiti utakmicu. No, i prvi je ogled bio neizvjesan do zadnje sekunde. Tako će, izgleda, uvijek biti u ovoj seriji. No, sada nas čeka daleko teži posao u Ateni. Svi znamo koliko je tamo teško dobiti utakmicu. Čeka nas strašna atmosfera i suparnik koji je, uvjerili smo se opet, krajnje težak.”

Related Articles