Dino Šipić: “Idemo u Zagreb odigrati jednu borbenu utakmicu”

Array

U ponedjeljak u 19 sati u Domu sportova Cedevita i Ribola Kaštela zaključit će treće kolo Premijer lige. Kaštela u Zagreb dolazi u nezgodnom trenutku po Vitamine. U nedjelju navečer čeka ih derbi ABA lige protiv Crvene zvezde i već u srijedu igraju utakmicu EuroCupa koja im je biti ili ne biti. Protivnik je MoraBanc Andorra iz Andore koji se natječe pod ingerencijom španjolskog saveza.

Kaštela zna da je Cedevita uvijek favorit gdje god da igra u Hrvatskoj, ali ne pada im na pamet predati se unaprijed. Kapetan momčadi Dino Šipić:

“Igramo protiv najbolje i najkvalitetnije momčadi u ligi, ali to nas neće obeshrabriti. Idemo u Zagreb u dobrom raspoloženju odigrati jednu borbenu utakmicu, najbolje i najkvalitetnije što trenutno možemo.”

Trener Luka Žitko rekao je da očekuje napredak, ali i nadodao kako na utakmicu idu bez ozlijeđenog Josipa Matića.

“Očekujem da ćemo pokazati napredak u igri u odnosu na utakmicu u Sinju, s obzirom da smo u zadnja dva tjedna dosta vremena radili na tome. Svjesni smo da idemo u goste državnom prvaku i da nam neće biti lako, ali ćemo nastojati ostaviti što bolji dojam. Na put odlazimo bez Josipa Matića koji liječi povredu ramena.”

Related Articles