Dominikanci šokirali Njemačku, Australci uvjerljivi

Array

Zanimljivo “jutro” na Svjetskom prvenstvu u Kini. Dennis Schröder i njegova njemačka družina mogu početi s pakiranjem stvari! Dominikanska Republika slavila je protiv Njemačke koja je tako upisala dva poraza i oprostila se od mogućnosti prolaska u drugu fazu. U zanimljivoj utakmici i napetoj završnici Njemačka je izvukla deblji kraj. Dennis Schröder je u posljednjem napadu pokušao prodorom donijeti produžetak, ali protivnička obrana bila je na nivou pa je posljednji pokušaj rezultirao promašajem iz teške situacije od strane Danila Barthela  te je utakmica završena rezultatom 70:68.

Dennis Schröder predvodio je poraženu ekipu s 20 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Victor Liz sa 17 poena.

U ranijim terminima odigrane su još tri utakmice. Češka je bila uvjerljiva protiv Japana s 89:76, Novi Zeland je šokirao susjede Crnogorce sa 93:83, a Australci su bili uvjerljivi protiv Senegala rezultatom 81:68.

U ostalim susretima dana koji su u tijeku ili počinju uskoro očekuju se veća uzbuđenja. Acin Brazil igra protiv Grčke, a Amerikance čeka okršaj s Turskom. Kanađane očekuje biti ili ne biti susret s Litvom.

Related Articles