Drama u Sinju: Batur tricom u posljednjoj sekundi donio pobjedu Gorici!

U danu ludih završnica, nevjerojatna je bila i ona u Sinju gdje je Alkar u GSD Ivica Glavan Ićo ugostio Goricu, koja je slavila tricom Ivana Batura u posljednjoj sekundi.

Ekipa Damira Milačića imat će za čime žaliti, proveli su Sinjani većinu dvoboja u vodstvu, a na veliki odmor s +9. Ipak, momci Josipa Sesara na puno ozbiljniji su način ušli u nastavak dvoboja te ubacili 27 poena u trećoj četvrtini, čime su stigli do minimalnog vodstva na ulasku u posljednjih 10 minuta.

Echols je na pet sekundi do kraja pri rezultatu 72:71 ubacio samo jedno slobodno bacanje, a Gorica je na brzinu krenula u posljednji napad. Loptu je zamalo kod izvođenja ispod koša presjekao upravo Echols, međutim, Kalajžić ju je preveo preko cijelog terena te dodao do Batura koji je ubacio tricu za veliko slavlje Gorice rezultatom 73:74.

Najbolji igrač u pobjedničkim redovima bio je Mate Kalajžić s 12 poena i 5 asistencija, a dvocifren broj poena upisali su i Batur, Mazalin, Ljubičić te Mašić. Kod Alkara, istaknuo se Echols s 21 poenom.

KK ALKAR – KK GORICA 73-74 (18-15, 15-9, 17-27, 23-23)

Related Articles