Draper slomio ruku, propušta Svjetsko prvenstvo?

Array

Hrvatski reprezentativac i igrač Real Madrida, Dontaye Draper, na jučerašnjoj četvrtfinalnoj utakmici Eurolige protiv Olympiacosa, krajem treće četvrtine slomio je ruku.

Radi se o frakturi kosti u desnoj podlaktici, a najoptimističnije prognoze kažu da će se na teren vratiti za mjesec dana. U svakom slučaju čekaju se detaljni pregledi, a moguća je i duža pauza. Duži oporavak vjerojatno bi značio propuštanje Svjetskog prvenstva koje će krajem kolovoza započeti u Španjolskoj.

Kako reprezentacije u rosteru mogu imati samo jednog naturaliziranog igrača vrlo je izgledno da će se Jasmin Repeša okrenuti nekom novom imenu. Draper se nedavno oporavio od frakture palca na desnoj nozi koja ga je s terena udaljila dva mjeseca. S obzirom na sve navedene dvije ozljede tijekom sezone i činjenicu da je Eurobasket igrao načet, slobodno ljeto za razigravača Reala čini se kao najrealnija opcija.

Već neko vrijeme špekulira se imenom Nolana Smitha, razigravačem Cedevite koji trenira upravo pod paskom našeg izbornika, ali nisu isključena niti neka poznata euroligaška imena.

Related Articles