Dva najbolja načina za gledanje najdražih košarkaških utakmica online

Košarka je, kao što znamo, jako popularan sport među Hrvatima i nakon nogometa vjerojatno najgledaniji. Iako za to ne postoji službeni dokaz, tome svjedoče male stvari u koje možemo ubrojati čak i činjenicu da imamo najljepši košarkaški teren na svijetu o čemu je izvijestio Dalmacija Portal. Jasno je stoga da velik broj ljudi želi gledati neke svoje najdraže utakmice u prijenosu uživo. Također, kao što znamo, velika većina košarkaških utakmica nije dostupna na državnim televizijskim kanalima i za gledanje utakmica u natjecanjima kao što su NBA, Euroliga ili pak razni reprezentativni ogledi, potrebno je biti snalažljiv.

Oni koji su vješti u korištenju Interneta čak će i uspjeti pronaći neki prijenos utakmice koju žele gledati, ali to će većinom biti na nekoj stranici koja omogućuje streaming uz brdo nepoželjnih i ponekad opasnih reklama i oglasa. Zato je poželjno pronaći neki izvor koji će biti pouzdan, a većini će biti važno i da je besplatan. Česta je pojava da će čak i oni najveći ljubitelji košarke odustati od gledanja utakmice ako za nju moraju platiti neki značajniji iznos. Zato smo odlučili predstaviti par načina kako gledati najbolje košarkaške utakmice, a bez straha da se one nalaze na nekoj potencijalno opasnoj stranici.

Stream u kladionici

Online kladionice danas su na jednoj izuzetno visokoj razini kada je riječ o ponudi koja se omogućuje igračima. Među tom ponudom postoji i mogućnost klađenja uživo, odnosno klađenje na neki sportski događaj dok je on u tijeku. Upravo u toj sekciji klađenja uživo velike su kladionice poput Bet365 omogućile svojim korisnicima i prijenose utakmica uživo putem streama. No, ono što je sjajno, a vezano je uz te prijenose je činjenica da korisnici zapravo neće morati odigrati nikakvu okladu, već je potrebno imati barem nešto sredstava na računu kako bi se prijenos mogao gledati.

Dakle, jednom minimalnom uplatom na račun, korisnici kladionice moći će uživati u prijenosima natjecanja koje smo ranije spomenuli kao što su NBA, Euroliga, španjolska liga, reprezentativna natjecanja itd., i to neograničeno dugo, dok god su im ta uplaćena sredstva na računu. U konačnici, radi se o minimalnoj investiciji koja će trajati neograničeno i omogućiti gledanje sportskih događaja koji ne uključuju samo košarku, već sve sportove u ponudi kladionice.

IPTV

IPTV je oblik televizije koja se gleda putem Interneta. Za razliku od skidanja nekih video uradaka na vaše računalo ili drugi uređaj, IPTV omogućuje streaming koji je neprestan, baš kao da gledate televiziju, ali putem Interneta. Danas postoje mnoge IPTV aplikacije među kojima je jedna od najpoznatijih i najkorištenijih u Hrvatskoj Kodi. Prilikom instaliranja paketa televizijskih programa na Kodi, korisnici će moći birati između stotina različitih sportskih kanala, a prijenosi nekih košarkaških utakmica bit će im dostupni u svakom trenutku.

Uz to, tamo će biti moguće pronaći i neke kanale koji su u potpunosti posvećeni košarci, kao i službene kanale različitih klubova i liga koji su dostupni 24 sata dnevno. Nebitno radi li se o europskoj ili američkoj košarci, oni su joj u potpunosti posvećeni te će uz razne prijenose, ali i snimke utakmica biti dostupni 24 sata dnevno.

Related Articles