Edi Dželalija: Sasvim sam zadovoljan prvim dijelom sezone

Array

Prvi dio sezone 2012/2013 završio je u A1 ženskoj košarkaškoj ligi Hrvatske. Zbrajaju se rezultati, ocjenjuju nastupi – je li se moglo više i bolje? U jednoj seriji tekstova donijet ćemo analize trenera prvoligaških klubova. Kako oni, kao najmjerodavnije i najodgovornije osobe, ocjenjuju postignute rezultate svoje ekipe. Trener Jollyja JBS Edi Dželalija nastup svoje ekipe u prvom dijelu prvenstva vidi ovako:

“Sasvim sam zadovoljan ostvarenim učinkom u prvom djelu sezone imajući u vidu činjenicu da smo otvorili pozicije mlađim igračicama, da smo im dali uloge ali i ostvarivali vrijedne pobijede. Osim značajnije minutaže mnoge od njih su imale specifične zadatke i određeni dio odgovornosti u igri koji statistikom nije mjerljiv. Naši nositelji igre bilježe i ostvaruju solidne brojke puno lakše nego prošlih godina što je vidan napredak.

Naša pozicija na tablici je realan pokazatelj trenutnog odnosa snaga među ekipama. Naravno da se uvijek može još bolje, stoga mi je želja da u nastavku prvenstva uđemo još odlučnije u ostvarenje naših ciljeva. I na koncu svim klubovima, navijačima. čitateljima portala Crosarka, djelatnicima sve najbolje za predstojeće praznike iz Šibenika.”

Related Articles