Ekskluzivno: Derrick Rose mijenja Drapera u reprezentaciji Hrvatske

Array

Prije samo nekoliko trenutaka doznali smo jednu ekskluzivnu vijest iz vrlo pouzdanih izvora! Derrick Rose jedan od najboljih playmakera svijeta zamijeniti će Dontayea Drapera u reprezentaciji Hrvatske.

Rose koji se trenutno oporavlja od nove ozljede koljena i ne igra za svoje Chicago Bullse, trebao bi se oporaviti do početka priprema Hrvatske reprezentacije u toplicama “Sveti Martin”. Doznali smo da Rose ima hrvatske korijene odakle mu dolazi pradjed Tomislav Ružić koji je živio na Braču, a imenjak je puno poznatijeg zadarskog košarkaša Tomislava Ružića. U potrazi za boljim životom i egzistencijom otišao je u SAD gdje je upoznao Derrickovu prabaku koju je oženio, a prezime je amerikanizirao i promijenio u Rose.

Rose se što bolje želi pripremiti za nadolazeću NBA sezonu, a smatra da mu je igranje na Svjetskom prvenstvu prava prilika da uđe u dobru formu prije samog početka najjače košarkaške lige na svijetu. Izjavio je da je počeo slušati i hrvatsku himnu ne bi li je naučio do prvog nastupa Hrvatske na SP.

U petorci Hrvatske tako ćemo gledati Rosea, Bojana Bogdanovića, Darija Šarića i Antu Tomića, zastrašujuće!

Ovim potezom HKS je nadmašio sam sebe i napravio reklamu Hrvatskoj košarci kakvu još dugo nitko neće napraviti. Dodajmo za kraj da Roseova jetrva i zaova još uvijek žive u Hrvatskoj. Uskoro donosimo reakcije hrvatskih reprezentativaca i izbornika Jasmina Repeše o ovom zaista fantastičnom pojačanju za Hrvatsku.

Related Articles