Cibona vratila nekadašnju veliku nadu

Array

Filip Krušlin novo je pojačanje Cibone. Dvadesetpetogodišnji zagrebački bek teško se ozlijedio slomivši nogu u veljači prošle godine na treningu svog bivšeg kluba Splita i od tada ga nismo vidjeli na parketu, posljednjih par mjeseci trenira s Vukovima i, po riječima trenera Slavena Rimca, praktički je već dio momčadi. Ugovor je potpisan na dvije i pol godine. Za Crošarku je izjavio:

Kao i većini Zagrepčana, Cibona je dio mene, dio nas, bila i biti će, bez obzira na turbulentna vremena u sportu i društvu. Nadam se svemu najboljem, cilj mi je vratiti se u što bolju igračku formu, obzirom da sam neko kraće vrijeme izbivao s terena, no kako ja ipak rastem s košarkom od kada znam za sebe, to mi neće biti teško. Timska očekivanja su, naravno, borba i osvajanje naslova Prvaka Hrvatske!

Zanimljivo je da je njegova ozljeda oživjela karijeru Ivana Siriščevića koji je tada doveden u Split iz lokalne Proam lige gdje je prosječno postizao 40 koševa po susretu, a sada će zajedno igrati u dresu Cibone. Krušlin neće imati pravo nastupa na Final Fouru ABA lige. Izuzev Cibone i Splita, u karijeri je nastupao za Rudeš, Dubravu, Dubrovnik, Bosnu i Zabok.

Related Articles