Ekskluzivno: Lovro Mazalin potpisao za Cedevitu

16-godišnji hrvatski košarkaški biser, Lovro Mazalin, od danas je član zagrebačke Cedevite. Vijest je potvrđena od strane našeg košarkaša koji tako napušta redove Cibone s kojom je osvojio titulu prvaka Hrvatske.

“Potpisao sam do 18. godine i jako sam zadovoljan. Odabrao sam Cedevitu zbog svog igračkog razvoja. Očekujem da ću u sljedećem periodu puno napredovati,” rekao je Lovro za Crosarku, a na pitanje da li je bilo presudno ime trenera odgovorio je:

“I Jasmin Repeša i Neven Spahija su vrhunski treneri. Jednostavno sam se zbog igračkog razvoja odlučio za Cedevitu.”

Lovro se zahvaljuje Ciboni za sve što su napravili za njega: “Zahvaljujem se Ciboni na zadnje dvije godine suradnje. Pružili su mi moj početak u seniorskoj košarci koji ću sigurno zauvijek pamtiti.”

Mazalin je trenutno na pripremama juniorske reprezentacije, a velika su očekivanja i od U16 selekcije koju će prema predviđanjima voditi do medalje.

“Sada se želim fokusirati na dva Europska prvenstva koja mi slijede. S ekipom mi je super, iako naporno treniramo. Imamo veliki zadatak poslije Šarićeve generacije koja je prošle godine osvojila juniorsko europsko zlato.”