Subota, 12 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  EP U18: Sa Španjolskom za četvrtfinale, Mazalin igra

  Španjolci su neočekivano izgubili od Engleza i situacija u našoj skupini se do kraja zakomplicirala. Turska je sigurno u četvrtfinalu, a za preostala tri mjesta konkuriraju domaćin Latvija s omjerom 2-1 te Španjolska, Italija, Engleska i Hrvatska s po jednom pobjedom i dva poraza. Teoretski, sve ekipe su još uvijek u konkurenciji za jedno od prva četiri mjesta.

  Našoj reprezentaciji slijede ključne utakmice, za četvrto mjesto i prolazak u četvrtfinale će joj najvjerojatnije trebati pobjeda protiv Italije s kojom igramo sutra, a za treće mjesto moraju danas biti bolji i od Španjolaca. Mnogo je kombinacija, moguće je da čak budemo i drugi, ali i da s samo jednom pobjedom nastavimo s utakmicama u kojima nabolji osvaja tek deveto mjesto. Za aktualnog europskog prvaka to bi svakako bio neuspjeh, bez obzira na nekompletnost i trenutne probleme.

  Odlična je vijest da će danas nastupiti Lovro Mazalin koji je iskrenuo gležanj protiv Turske i nije mogao sinoć pomoći ekipi protiv Latvije. To nam je potvrdio sam Lovro:

  “Nažalost, iskrenuo sam zglob na utakmici protiv Turske i nisam mogao igrati protiv Latvije. Jutros sam odradio šuterski trening s ekipom, gležanj je dobro i nadam se da na utakmici danas neću imati problema s njim. “ O utakmici protiv Španjolaca je dodao:

  “Igrali smo sa Španjolcima tri dana prije prvenstva pripremnu utakmicu. Poznamo ih i vjerujem da nećemo imati problema. S ovom pobjedom bi bili sasvim blizu željenog četvrtfinala, a što je važnije dignuli bi još više samopouzdanje u cijeloj ekipi.”

  Naša utakmica je na rasporedu u 15:15 sati, a poslije nas igraju Latvija – Turska te Engleska – Italija.

  zadnje objave