Ponedjeljak, 21 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Favbet sportska kladionica – pregled

  Favbet kladionica osnovana je 1999. godine i od onda je vodeća sportska kladionica u Istočnoj Europi. Bila je prva kladionica koja je omogućavala klađenje na posebne događaje kao što su e-sportovi, filmske nagrade te izbori. Iza sebe ima više od 500 tisuća vjernih igrača širom svijeta.

  Registracija je jednostavna i lagana, postoje razne metode uplate i isplate novca, a i korisnička podrška je također na zavidnoj razini. Ovo je ujedno potpuno legalizirana kladionica s Curacao licencom. 

  Važno je napomenuti da svi zainteresirani mogu iskušati https://mobilno-kladenje.com/favorit
  . Vrhunska navigacija te jednostavan i funkcionalan dizajn glavne su odlike koje osiguravaju vrhunsko iskustvo klađenja. Online stranica prevedena je na nekoliko jezika: ukrajinski, engleski, ruski, njemački i hrvatski.

  Osvojite brojne nagrade putem mobilnog klađenja


  Kladionica nudi pregršt nagrada za one igrače koji se odluče za mobilno klađenje. Recimo, za svaku desetu okladu sa svog mobitela dobivate bonus bez rizika za klađenje na sportske događaje. Naravno da bonus nećete dobiti tek tako; ulog mora iznositi najmanje jedan i pol euro, a koeficijent barem 2.1. Maksimalni iznos bonusa koji možete osvojiti je 10 eura. Bonus vrijedi za klađenje prije i tijekom utakmice. 

  Mobilno klađenje


  Mobilno klađenje je zasigurno jedan od boljih, zanimljivijih i atraktivnijih načina klađenja na omiljene sportske događaje. Svaki igrač ima neograničenu slobodu kada je riječ o mjestu i vremenu klađenja. Sve što vam je potrebno je mobitel i pristup internetu. Upravo je zato Favbet osmislio idealno rješenje kreirajući mobilnu verziju. 

  Favbet kladionici možete pristupiti preko mobitela i to na dva načina. Prvi se odnosi na skidanje njihove mobilne aplikacije. Važno je spomenuti da aplikacija podržava samo Android uređaje; svi oni koji imaju iOS uređaje, trebaju se malo strpjeti. Dakle, s njihove službene stranice jednostavno pruezmete .apk datoteku. Budući da ista ne ovisi o Google trgovini, morat ćete u svojim postavkama omogućiti instaliranje datoteka s nepoznatih izvora. 

  Drugi način pristupa Favbet kladionici putem mobitela brži je i prikladniji za korisnike iOS uređaja. Dakle, istoj je moguće pristupiti putem mobilne verzije. Sve što treba je upisati točnu URL adresu u preglednik i otvorit će vam se mobilna verzija Favbet kladionice. 

  Kako biste se mogli kladiti preko mobitela, najprije se morate logirati pomoću vašeg korisničkog imena i lozinke. Ako još nemate svoj račun na Favbet kladionici, savjetujemo vam da ga izradite na računalu, radi jednostavnosti i bolje preglednosti.

  Metode uplate i isplate novce putem mobitela


  Ako obožavate mobilno klađenje, imate iste mogućnosti uplate i isplate novca kao da se kladite u fizičkoj poslovnici ili preko računala. Polog možete staviti putem kreditnih kartica ili preko nekih od e-novčanika kao što su Skrill ili Neteller. Iste su mogućnosti i za povlačenje novaca na račun.

   

  zadnje objave