Nedjelja, 20 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  NOVO: Kreće ekipni kviz Be(at) The Goat, napravite ekipu i osvojite 100€!

  Imaš ekipu sportskih znalaca? Želiš se natjecati protiv najboljih pojedinca iz Be the Goat kviza nedjeljom? E pa imao baš nešto za tebe. Skupi ekipu i igraj kviz protiv najboljih kvizaša Be the Goat kviza.

  KAKO SE PRIJAVITI BESPLATNO, U 60 SEKUNDI NA SUTRASNJI EKIPNI KVIZ ‼️
  Broj slobodnih mjesta – 4! 6 / 10 prijavljenih
  1. Napravite racun na www.bethegoat.games
  2. Na stranici stisnete “create team
  3. Kliknete “Join now” na turnir (link do turnira)
  Prve četiri prijavljene ekipe s 3 člana u petak u 21:00 igrat će PRVI EKIPNI GOAT KVIZ”

  Timski Beat the goat kviz održavat će se slijedeća četiri petka, a prijaviti ekipu možeš na www.bethegoat.games. Bitno je da imaš ekipu od tri sportska znalca, a nakon prijave sve detalje ćeš dobiti putem maila. Sudjelovnje na kvizu je potpuno besplatno, a ako pobijedite (Be the Goat ekipu i ostale ekipe) osvajate bon od 100 eura po ekipi – u trgovini DunkShop.hr (mogućnost podjele bona na 3×33,3€).

  Pridružite se kvizaškoj sceni Be The Goat na FACEBOOKU (klikni ovdje).

  Onaj tko igra naše nedjeljne kvizove sigurno je čuo za imena Urban, Popi123i Alfinho14 koji čine Be the goat ekipu. Urban koji je dosadašnje nedjeljne kvizove završavao u top3, Popi123 pobjednik tri dosadašnja kviza i Alfinho14 pobjednik prvo Be the Goat kviza.

  Poredak nakon 7 od 12 odigranih kvizova Be The Goat (nedjelja 21:00h)

  Kviz se sastoji od 25 sportskih pitanja, nema kategorija, a svi sportovi su uključeni. Kao i dosada, točnost i brzina su vrlina.

  Svi koji neće sudjelovati, mogu sutra (petak) od 21:00 sati na Youtube kanalu Sportstudio.agency pratiti 30-minutni sportsko-kvizaški show.

  Link: https://instagram.com/be_the_goat_2021

  zadnje objave