Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Florrence potpisao za Zadar

  Zadar je dobio drugo pojačanje za novu sezonu nakon Juraja Segarića, ugovor je potpisao James Florrence koji je bio velika želja trenera Ante Nazora.

  - Advertisement -

  Florrence je prošle sezone igrao za njemačkog prvoligaša Braunschweig, a godinu prije za mađarski Szolnoki gdje je i zapeo treneru Nazoru za oko te ukrajinski Kryvbasbasket. Prošle sezone je za Braunschweig postizao 12,52 poena u prosjeku uz 3,4 asistencije, 2,35 skokova i 1,26 ukradenih lopti. Sezonu prije u Szolnokiu te drugi dio sezone u Kryvbasbasketu prosječno je postizao 14,7 poena uz 4,43 asistencije i 3,7 skokova.

  Sigurno je kako Zadar nije doveo “mačka u vreći” na najbitnijoj poziciji na terenu, što je bio slučaj zadnjih par sezona. Sada preostaje dovesti jednog šutera te igrača na poziciji četiri koji će vjerojatno biti u mogućnosti ponekad pokriti i poziciju centra.

  Iz kluba nam javljaju kako će službeno predstavljanje trenera Ante Nazora biti u utorak u podne kada će otkriti i ime novog tehničkog sponzora koji će biti dobavljač sportske opreme.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE