FOTO: Gorica nemoćna protiv Kvarnera

Array

U 13. kolu hrvatske A1 lige Kvarner je dočekao Goricu i opravdao ulogu favorita susreta. Iako je prvo poluvrijeme bilo neizvjesno, domaćini su se u drugom pobrinuli da bodovi ostanu u Rijeci.

Prva četvrtina donijela je dosta uzbudljivo nadmetanje. Utakmicu je tricom otvorio Davor Konjević, a na drugoj je strani odgovorio David Ušić. Niti jedna momčad nije stvorila neku veću prednost, već je više bilo odmjerivanje snaga, a tricom Roka Rogića Gorica nakon prvih 10 minuta ima + 3. Početkom druge četvrtine gosti su otišli do + 5, ali to je ujedno bila zadnja i najveća prednost koju su imali na utakmici. Polako, ali sigurno, Kvarner je prešao u vodstvo i na poluvrijeme otišao s četiri poena prednosti.

Riječani su odmah početkom drugog poluvremena napravili mini-seriju 8:2 i došli do svoje prve dvoznamenkaste prednosti, da bi u zadnji period ušli s 13 poena u plusu. Konačni slom Gorica je doživjela u prvih nekoliko minuta zadnje četvrtine kada Riječani rade novu seriju, ovaj put 10:0, i rješavaju pitanje pobjednika ovog susreta.

[nggallery id=111]

Related Articles