FOTO: U Zagrebu okupljanje Seniorki

U Zagrebu su se okupile kandidatkinje za Žensku seniorsku reprezentaciju pod budnim okom novog – starog izbornika Stipe Bralića.

Nakon završetka klupskih sezona, djevojke koje je izbornik Bralić htio provjeriti prije nego što krenu novi kvalifikacijski „prozori“ u studenom stigle su do startnog mjesta iliti autobusa kod Ciboninog tornja u vidno dobrom raspoloženju i spremne na nove akcije.

„U skroz izmijenjenom sastavu krećemo na pripreme s novim izbornikom. Ideja ovih priprema je vidjeti tko će od nas cura moći participirati za kvalifikacijske utakmice u 11.mjesecu. Radujemo se radu s novim izbornikom i kvalitetnim treninzima sto će svakako dobro doći svakoj od nas za napredak i poboljšanje igre“, izjavila je Ana-Marija Begić koja nakon vrlo uspješne sezone u Poljskoj još uvijek puca od snage i otvorena je za nova iskustva, nove djevojke i gotovo novi stručni stožer. Naime, Vedrana Grgin Fonseca bila je pomoćna trenerica i u stručnom stožeru bivše izbornice Anđe Jelavić, dok je druga pomoćna trenerica, bivša kapetanica Medveščaka Iva Borović već bila pomoćna trenerica mlade U20 reprezentacije.

Carmen Miloglav za koju se može slobodno reći da je standardna reprezentativka nije ništa manje optimistična od Ana-Marije:

„U pomlađenom sastavu i s novim izbornikom veselimo se ovim pripremama jer znamo da je pred nama mjesec dana kako kvalitetnih treninga, tako i utakmica. Svi smo željni dokazivanja i vjerujemo kako će ove pripreme i izborniku i nama donijeti samo pozitivne stvari pred kvalifikacije u jedanaestom mjesecu“.

Pripreme će trajati tridesetak dana kroz koje je planirano osam utakmica pa aktivnosti, s obzirom na to da je dobra atmosfera već prisutna, sigurno neće nedostajati.

Popis igračica, stožera i prijateljskih utakmica možete pročitati OVDJE.