Franko Kalpić napušta Šibenik!

Array

Vijesti koje su ova dva dana dolazile iz Šibenika, obistinile su se. Franko Kalpić (1997), mladi reprezentativac Hrvatske, na svoj zahtjev napušta GKK Šibenik.

Tu nepotvrđenu najavu Funcuti su dočekali s velikim neodobravanjem, na društvenim mrežama su prozivali Klub zbog odlaska. Vrijeme će pokazati razloge za napuštanje sredine u kojoj je došao do dresa mladih reprezentativnih selekcija i prve momčadi Šibenika.

Iz GKK Šibenik su se danas oglasili, prenosimo njihovo službeno priopćenje:

Na izričit zahtjev igrača Franka Kalpića, a bez obzira što ga je klub želio zadržati, GKK “Šibenik” će dotičnom igraču izdati ispisnicu, te je slobodan potražiti drugi klub. GKK “Šibenik” neće nikada zadržavati nikoga protiv svoje volje.
Franku želimo svu sreću u životu i košarkaškoj karijeri, te mu zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub, a vrata GKK “Šibenika” su mu uvijek otvorena.

Zanimljivo, Frankov otac Zoran Kalpić sportski je direktor kluba. Prema nepotvrđenim informacijama nova destinacija je Kvarner 2010, klub koji će vrlo brzo gostovati na Baldekinu u Ligi za prvaka.

Related Articles