Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Furnir pred punom dvoranom dočekuje Cibonu!

  U drugoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja Hrvatski Telekom Premijer lige Furnir će od 20:00 sati u SD Dubrava ugostiti Cibonu pred punom dvoranom.

  U prvom susretu u srijedu Cibona je slavila 98:76, a Dubravaši se nadaju pred ispunjenom dvoranom pružiti što bolji otpor ‘Vukovima’.

  Imamo obavezu da pred našim navijačima odigramo još jednu dobru utakmicu. Cibona je neosporno veliki favorit, ali vjerujemo da uz bolji šut i obranu kakvu smo igrali u prvom poluvremenu prošle utakmice možemo ovu utakmicu učiniti zanimljivom. Nemamo pritisak jer je ovo doigravanje jedna velika nagrada za cijeli klub, ali i za naše navijače da uživaju!” – najavio je utakmicu trener Furnira Jeronimo Šarin.

  Cibonin strateg Gašper Okorn nije bio posve zadovoljan nakon prve utakmice: “Jedina pozitivna stvar je da vodimo 1-0 u seriji jer smo favoriti. Neke stvari su bile loše, dopustili smo Furniru 22 skoka u napadu i 50 ukupno, mene od toga boli glava i ta utakmica mi je donijela više pitanja nego odgovora”, osvrnuo se Okorn.

  gasper-okorn-cibona
  Gašper Okorn (FOTO: KK Cibona/Mihal Jacić)

  Kako piše HKS, za ovaj susret vlada veliko zanimanje, a klub domaćin priprema brojna iznenađenja za gledatelje. Vrata SD Dubrava otvaraju se u 19 sati, dok prijenos susreta možete pratiti putem službenog HKS YouTube kanala.


  FOTO: KK Cibona/Mihal Jacić

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave