Petak, 22 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Galatasaray prejak za Novi Zagreb

  Košarkašice Novog Zagreba jučer su započele svoj premijerni nastup u ženskoj Euroligi. U prvom kolu ugostili su jaku momčad Galatasaraya koja je ipak klasa iznad na Lupice u ovom trenutku.

  Novi Zagreb – Galatasaray 48:79 (10:30, 20:45, 33:66)

  - Advertisement -

  Novi Zagreb: Mandir 10, Čačić 9, Pavetić 8, Williams 8, Vrdoljak 4, Vandersloot 4, Mazić 3, Pačkovski 2
  Galatasaray: Kimyacioglu 16, Yavas 11, Fowles 10, Lyttle 9, Wauters 9, Alben 8, Saylar 7, Caglar 6, Gumusay 2, Cora 1

  Galatasaray je večeras u Trnskom u svim elementima košarkaške igre nadvisio Novi Zagreb. Bio je to susret dva neravnopravna protivnika. Domaće košarkašice bile su dva puta u vodstvu (2:0 i 8:7), dvaput su izjednačile (2:2 i 4:4), a sve ostalo pripalo je superiornim gošćama koje su iz minute u minutu povećavale svoju prednost.

  Centarska linija Fowles, Little, Wauters funkcionirala je besprijekorno, a tricama je koš nepogrešivo gađala Kimyacioglu. Igračice Galatasaraya demonstrirale su svoju nadmoć i svu ljepotu jednostavnosti košarkaške igre kao što je i skupina turskih navijača pokazala kako se bodri svoja ekipa. Tijekom cijelog susreta gromoglasno su navijali uz bubnjeve i pjesmu tako da se stekao dojam da i nisu na gostovanju.

  “Došli smo po pobjedu i to smo i ostvarili. Zadovoljan sam igrom, ambijentom i gostoprimstvom domaćina”, rekao je trener turske ekipe Ekrem Memnun.

  Novi Zagreb sljedeću utakmicu u Euroligi igra u gostima kod UMMC Ekaterinburga u Rusiji, a Galatasaray kod kuće igra s češkom ekipom USK Prague.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE