Glasine: Maccabi zainteresiran za Barcinog playmakera

Maccabi iz Tel Aviva je prema glasinama koje smo dobili iz krugova bliskih klubu navodno zainteresiran za Barcinog Kevina Pangosa. Riječ je o razigravaču koji je na izlaznim vratima Barcelone, a Maccabi je jedan od zainteresiranih Euroligaša. Izraelci traže zamjenu za Natea Woltersa koji napušta klub, a izgleda da je Pangos idealna zamjena za Amerikanca.

Barcelona je prije par dana sporazumno raskinula ugovor s Malcolmom Delaneyjem, a na izlaznim vratima su još Kyle Kuric i Kevin Pangos. Uz srezani budžet Katalonci će pripremati teren za jedno do dva jaka pojačanja. Između ostalog kako bi mogli ponuditi što bolji ugovor Nicku Calathesu. Također, ispituje se teren za nekolicinu potencijalnih povratnika iz NBA svijeta.

Više puta smo naglašavali kako je Maccabi demantirao glasine posljednjih tjedana, ali ipak je činjenica kako postoji interes. Iako nema službenih informacija i odluka, Izraelci osluškuju tržište unatoč njegovoj nepredvidivosti i još nerazjašnjenim okolnostima pod kojima bi se trebalo poslovati u skoroj budućnosti. Sigurno je da Nikolu Vujčića i Maccabi očekuju pune ruke posla.

_