Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Gledatelji stižu u Spaladium Arenu! Počela prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu

  Ulaznice za prijateljsku košarkašku utakmicu između Hrvatske i Portorika, koja se igra 23. lipnja u 20 sati, puštene su u online prodaju putem sustava ulaznice.hr (cijene su 30 i 50 kuna), objavljeno je na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza.

  Kupnja je moguća do 23. lipnja u 18 sati, a ulaznice je fizički moguće kupiti na prodajnim mjestima ulaznice.hr i na blagajni Spaladium Arene. Blagajna je otvorena u utorak 22. lipnja od 10 do 18 sati, te u srijedu od 10 do 20 sati.

  Sve uvjete kupnje i ulaska u Spaladium Arenu, s obzirom na epidemiološke mjere, provjerite na www.ulaznice.hr. Susret Hrvatske i Portorika praktički je generalna provjera za Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu koje kreće 29. lipnja i za kojeg će ulaznice uskoro biti u prodaji.

  “Prezadovoljni smo što je dopušten ulaz gledatelja na tribine Spaladium Arene, vjerujem da će svi oni koji dođu i uživati u izvedbi naše reprezentacije u utakmici protiv Portorika, koja je glavna provjera za ono što slijedi, a to je kvalifikacijski košarkaški turnir za Olimpijske igre. Pred nama je važan događaj za hrvatsku košarku, trebat će nam pomoć navijača za odlazak na Olimpijske igre, s publikom će to biti puno lakše ostvarivo”, rekao je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković.

  ULAZNICE

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave