Hroje Vlašić napustio je Sonik, na njegovo mjesto stiže Stipe Kuliš!

Hrvoje Vlašić s današnjim danom više nije trener Sonik Puntamike te će njegovu funkciju preuzeti Stipe Kuliš, objavio je klub na svojim društvenim mrežama. Hrvoje Vlašić se ove sezone vratio u Sonik Puntamiku nakon što je sezonu ranije vodio Široki do doigravanja u ABA 2 Ligi.

Da dobar rezultat s ekipom iz Hercegovine nije slučajnost, pokazao je i ove sezone u zadarskom premijerligašu; regularni dio sezone Sonik Puntamika je završila na petom mjestu, a u doigravanju su bili blizu (barem) jednoj pobjedi nad Goricom. Trener Vlašić je sezonu obilježio sa pobjedama nad finalistima doigravanja; i Zadar i Split su pali u Jazinama. Novi klub Hrvoja Vlašića još nije poznat, ali informacije o njegovom budućem angažmanu očekujemo vrlo brzo.

Foto: KK Sonik Puntamika/Darijan Jančijev

Stipe Kuliš, novo ime na klupi Sonika, već je pokazao svoju kvalitetu u radu sa mlađim dobnim kategorijama Sonik Puntamike i Sukošana te u pripremi utakmica za seniorku ekipu. Njegova kvaliteta prepoznata je i na nacionalnoj razni, jer Kuliš je i izbornik U16 reprezentacije.

Stipe Kuliš o preuzimanju trenerske stolice: Interes kluba za mojim angažmanom mi je predstavljao veliko zadovoljstvo te smo se vrlo brzo dogovorili i uskladili u željama. Pred nama je intenzivno razdoblje filtriranja tržišta. Svjesni smo da naš manevarski prostor nije velik i tu moramo biti precizni i napraviti dobru selekciju. Bitno mi je da sastavimo kvalitetan stručni stožer koji će igračima garantirati optimalan rad, pri čemu će oni prepoznati svoju korist u tome što ćemo im podići igračku vrijednost, čime se možemo izbrendirati kao poželjna sredina na tržištu.”

Stipi ovim putem želimo sretnu i uspješnu prvu sezonu u ulozi glavnog trenera na premiejrligaškim parketima!

Foto: KK Sonik/Darijan Jančijev

Related Articles