Utorak, 17 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Gorica pokreće školu košarke!

  KK Gorica u novoj će sezoni posebnu pažnju pokloniti mlađim kategorijama te pokreće vlastitu Školu košarke s iskusnim trenerima.

  - Advertisement -

  Želja je kluba omasoviti košarku u svim uzrastima i stvoriti široku bazu mladih igrača kako bi u budućnosti mogla osigurati seniorski kadar iz vlastitog pogona. Košarka je posve opravdano kraljica igara s loptom. Osim pravilnog psihofizičkog razvoja djece omogućuje i razvoj brojnih kognitivnih sposobnosti, imaginaciju, maštu, brojne vještine te bolju socijalizaciju mladih.

   

  Sportski direktor velikogoričkog košarkaškog kluba Ljubo Prgomet jedan je od pokretača ovog projekta: KK Gorica kreće s novim, vlastitim projektom Škole košarke. Cilj nam je da se što vise djece bavi košarkom i sportom općenito, da se kroz zabavu, igru i druženje upoznaju s kraljicom igara i steknu prijatelje za cijeli život. KK Gorica nastavlja s dovođenjem najboljih trenera za razvoj mladih igrača jer je to prvi preduvjet za napredak. Najnovije ime je trener Juniora Braslav Turić, koji uz Ivana Skenderovića, Nikolu Piacuna, Dadu Sadžaka i Danijela Jukića čine trenersku strukturu omladinskog pogona. Naravno sve to nadgleda koordinator Mladen Miki Starčević koji se 37 godina bavi razvojem igrača u Hrvatskoj i inozemstvu. Potpisom naša 3 dojučerašnja juniora Miloložom, Ivanetićem i Sokolom pokazujemo koliko nam je bitan razvoj mladih igrača. U narednom periodu ćemo predstaviti i EU projekt Mini košarkaške lige. Također, želimo se zahvaliti dosadašnjem partneru KK Velgoru na suradnji”.

  Cijelim projektom rukovodit će jedan od najboljih košarkaških stručnjaka za rad s mladim igračima Mladen Miki Starčević.

  »Današnjim danom započinjemo i službeno novu košarkašku sezonu za omladinske selekcije KK Gorica. Svaka sezona je unikatna ali ova će biti posebna, a narodna kaže »na muci se poznaju junaci«.U sezoni koja će biti izazovna ja ću voditi cjelokupni rad omladinskih selekcija. Treneri odgovorni za pojedine selekcije bit će: viši trener košarke Braslav Turić za juniorsku selekciju, profesor TZK-a Nikola Piacun za Kadete, profesor TZK-a Ivan Skenderović za Mlađe kadete te Dado Sadžak za Predkadete i Danijel Jukić za  selekciju Dječaci. Pozivamo svu djecu zainteresiranu za ovaj sport da nam se što prije jave i pridruže našim treninzima. Uz igru, rad i veselje naš će tim vrhunskih trenera doprinijeti da mnoga djeca zavole ovaj sport i jednog dana ozbiljnije počnu trenirati.” – riječi su koordinatora omladinskog pogona Mikija Starčevića.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE