Pavao Paić se vraća u Šibenku!

Pavao Paić napušta osječke Vrijednosnice i vraća se u Šibenik!

Nakon teške ozljede i oporavka od godinu dana, Paić je u Osijeku uspješno revitalizirao svoju karijeru.

Paić je prošle sezone za Brokere nastupio u svim utakmicama uz učinak od 15.7 poena, 5.5 skokova, 2 asistencije, 1.3 ukradene lopte i 1 blokadu po susretu, a vrijedi naglasiti da je imao niz od 24 utakmice sa dvoznamenkastim brojem poena.

Dobre brojke i prošle sezone dobivaju na vrijednosti kada se pogleda Paićeva efikasnost – za dva poena je šutirao odličnih 60.3%, a odličan je bio i iza linije za tri poena odakle je koš pogađao sa 37.2% preciznosti. Dodajmo kako je više od polovice šuteva za tri poena uputio s vrha trice odakle je imao vrhunsku realizaciju od 49%!

U utakmici 8. kola HT Premijer lige upisao je ligaški rekord sezone u blokadama (6), a vlasnik je i drugog najboljeg učinka u ukradenim loptama (6 protiv Sonik Puntamike). Statistički najbolju utakmicu odigrao je protiv Zaboka kojem je zabio 28 poena uz 9 uhvaćenih skokova.

“Šibenka je iskazala interes od početka i izrazila veliku volju za mojim povratkom, a o tome dovoljno govori činjenica da su platili odštetu za mene. Na meni je da svoju kvalitetu i dobru igru iz Osijeka prenesem na Šibenku. Osjećam se odlično, ozljeda leđa je iza mene i spreman sam za nove izazove. Očekujem dosta dobrih utakmica i borbu za što bolji plasman na tablici, ali i povratak navijača na tribine što bi našoj mladoj ekipi puno značilo.” – rekao je Pavao za naš portal.

Paić se nakon dvije godine izbivanja vraća u rodni Šibenik kojeg će u novoj sezoni s klupe vodit Damir Milačić. Šibenski premijerligaš ove sezone je već predstavio tri pojačanja – Patrik Jambrović je stigao iz Zaboka, Bruno Rebić iz Alkara te Adnan Arslanagić iz Škrljeva.

FOTO: KK Vrijednosnice Osijek

Related Articles