Gorica: Potencijalno iznenađenje bez velikih očekivanja

Array

HT Premijer liga počinje u novom ruhu. Gorica je jedna od momčadi koja je iz godine u godinu nastavila pokazivati kako je spremna pobjeđivati, na papiru, jače protivnike. Sesarovi dečki u pripremnom razdoblju pokazali su puno dobrih stvari i usput najavili kako se na njih treba ozbiljno računati. Iako se ljetos umirovio, Ljubo Prgomet je sada u drugoj ulozi u klubu te poručuje da treba stati na loptu:

“Dobri rezultati u pripremnim utakmicama neće vrijediti ako se ne budu ostvarivale pobjede u Premijer ligi. Treniramo kvalitetno, složili smo solidnu momčad i mislim da možemo ostvariti neke ciljeve. Glavni je naravno opstanak u premijerligaškom društvu, a sve dodatno bio vi veliki plus. Bili bi svakako zadovoljni ako bi ostvarili prošlogodišnji rezultat.”

Momčad je uspjela zadržati svoj “kostur”:

“Nismo imali nekih značajnijih odlazak. Ja sam se umirovio i doveli smo kvalitetne igrače na pozicijama koje su bile deficitarne. Stigli su igrači poput Brzoje, Vraneša, Pere Babića pa mislim da smo dobro kompletirali ekipu.”

Prgomet se dotaknuo i financijskog pitanja te zaključio:

“Kao što znate, situacija nije pretjerano bajna. Borimo se za svaku kunu. Svaki sponzor je važan i svima je poznato da ih je jako teško pronaći. Ipak uz kvalitetan rad mislim da možemo ostvariti planirano.”

Related Articles