Hana Rudić se vratila u ŽKK Zadar!

Ponovno u bijelo-plavom dresu!

Dugogodišnja igračica i kapetanica Žkk Zadar, Hana Rudić, vratila se u svoj matični klub i od sljedeće sezone će opet nositi bijelo-plavi dres.

Prošlu sezonu zbog fakultetskih je obaveza provela u Zagrebu gdje je branila boje tada novog, a sada već i bivšeg premijerligaša Orke.

Za ŽKK Orku odigrala je 20 utakmica u Premijer ligi i prosječno bilježila učinak od 6,7 poena, 5,2 skokova i 0,8 asistencija po utakmici.

Povratak Hane u redove Zadra bila je velika želja stožera i uprave kluba, koja je na zadovoljstvo svih strana uspješno ostvarena.

Ovaj potpis i povratak domaće igračice u svoje redove zasigurno biti značajno pojačanje za zadarski klub, koji ne krije svoje visoke ambicije u sljedećoj sezoni, i želju za ponovnim povratkom u najviši rang hrvatske ženske košarke.

Prvo bih se htjela zahvaliti trenericama na pozivu da se vratim u redove Žkk Zadar. Nakon godinu dana odsustva i igranja za Žkk Orka, velika mi je čast što ću ponovo braniti boje svoga grada. Isto tako mi je drago što se vraćam među svoje cure, nadam se da ćemo jedni drugima biti podrška i ostvariti ciljeve koje imamo za ovu sezonu. Veselim se novim izazovima i svakoj predstojećoj utakmici. ” Izjavila je Hana nakon potpisa ugovora

Related Articles