Hrvatska nakon velike muke pobijedila Mađarsku i ostala u igri za svjetsko prvenstvo

Array

Reprezentacija Hrvatske je nakon dosta muke uspjela svladati Mađarsku rezultatom 74:69 te je time ostala u igri za plasman na svjetsko prvenstvo

U prvoj četvrtini je Hrvatska igrala odlično, a najzaslužniji za dobru igru naše reprezentacije je bio Miro Bilan, koji je u prvih deset minuta bio neriješiva enigma za mađarsku obranu.

U drugom periodu je uslijedio pad u igri, te su tu četvrtinu Mađari i dobili. No nakon predaha ponovno furiozna igra Hrvatske, koja dobiva taj period razlikom od šest razlike te na ulasku u zadnjih deset minuta ima velikih plus 12 poena razlike.

Zadnja četvrtina donosi neobjašnjivo lošu igru Anzulovićevih izabranika te Mađari tu četvrtinu završavaju u svoju korist, no ipak se nisu uspjeli vratiti u utakmicu ili pak režirati veliki preokret.

U redovima Hrvatske je najbolji bio Bilan s 22 poena i čak 14 skokova, Domagoj Bošnjak je dodao 17 poena. U redovima Mađarske je najbolji bio Zoltan Perl s 20 poena uz četiri skoka, a David Vojvoda je zabio 14 poena uz pet skokova.

 

 

Related Articles