#234

Igokea ostala bez trenera

Igokea više nema trenera, nezadovoljni rezultatima, ali i složenom ekipom čelnici ovog bosansko-hercegovačkog klubu uručili su Draganu Bajiću otkaz. U sljedećem susretu, protiv Szolnokija, momčad će voditi dosadašnji pomoćni trener Milutin Latinčić.

Prošle godine je Igokea, predvođena Bajićem, bila hit prvenstva. Zauzeli su prvo mjesto nakon regularnog dijela i u već “opjevanim” bitkama izvan terena izgubili pravo nastupa u najjačem europskom klupskom natjecanju, Euroligi.

Dosta je prometno bilo tijekom ljeta, a Bajić koji je imao odriješene ruke pri dovođenju igrača nije se iskazao.
Većina novopridošlica nije dobro reagirala, a već na samom početku sezone Amerikancima su uručeni otkazi te su dovedeni neki drugi igrači. Jedan od njih je i Nemanja Gordić. Igokea je loše ušla u novu sezonu, ali nakon sedam kola solidno kotiraju s omjerom 4-3.

Ipak očigledno su neke stvari pošle u krivom smjeru te će shodno tome Igosi tražiti novog trenera. Pošto je reprezentativna kluba Bosne i Hercegovine slobodna već su krenule špekulacije kako bi novi trener mogao biti upravo Dragan Bajić. Koliko istine ima u tome ostaje za vidjeti u narednom periodu.