Petak, 22 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Igor Rakočević ponovno u matičnoj Crvenoj zvezdi

  Jedan od najboljih srpskih, ali i europskih košarkaša u prošlom desetljeću, danas 34-godišnji Igor Rakočević, potpisao je dvogodišnji ugovor s Crvenom zvezdom.

  - Advertisement -

  Ovo je drugi, i čini se konačni, povratak srpskog beka-šutera u matični klub koji je prvi puta napustio 2000. godine. Preko podgoričke Budućnosti i NBA momčadi Minnesote, Rakočević se prvi puta vratio u redove “crveno-bijelih” 2003. godine, a nakon samo jedne sezone ponovo je napustio beogradski klub, te je do 2009. igrao u Španjolskoj za Pamesa Valenciju, Real Madrid i TAU Ceramicu. Dvije je sezone potom proveo u turskom Efesu, a zadnju je nosio dres talijanskog prvaka Montepaschija iz Siene gdje je u prosjeku ubacivao 9,4 koša, uz 1,9 skokova i 1,6 asista.

  S reprezentacijom Srbije 2001. godine u Turskoj je postao europski, a godinu dana kasnije u američkom Indianapolisu i svjetski prvak. Osvajao je nacionalna prvenstva u svim zemljama u kojima je igrao, dva je puta bio najbolji strijelac Eurolige, kao i najkorisniji (MVP) igrač elitnog klupskog košarkaškog natjecanja u Europi.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE