Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Incident u reprezentaciji Srbije

  Pet dana prije početka Svjetskog prvenstva u Španjolskoj dogodio se incident u reprezentaciji Srbije. Izbornik Saša Đorđević iz reprezentacije je izbacio Vladimira Micova nakon sukoba sredinom druge četvrtine u susretu protiv Novog Zelanda igranog u Beogradu kojeg su Srbi na veliko iznenađenje svih izgubili.

  - Advertisement -

  Do incidenta je došlo zbog, po mišljenju izbornika Đorđevića, lošeg zalaganja Micova u obrani. Baš u tom trenutku su Novozelanđani zasipali koš Srbije tricama, a nakon što ga je izvadio iz igre krenula je kratkotrajna rasprava poslije koje je izbornik Srbije gurnuo u leđa Micova i potjerao ga u svlačionicu. Novi igrač turskog Galatasaraya u drugom se poluvremenu nije ni pojavio na klupi, a poslije susreta Đorđević je izjavio da je što se njega tiče, karijera Micova u nacionalnoj selekciji završena.

  Ovo je neprihvatljivo, neprimjereno! Ovo je reprezentacija Srbije! Micov me više ne zanima, a ni njegove suigrače. Ima ovdje mnogo većih imena. Bacio je ručnik i naravno da ne računam na njega za Svjetski kup. Čovjek nije htio da se okrene kada sam ga zvao. Ovaj dres su nosili mnogo veći igrači od njega i to ne na kukavički način, bio je kratak i jasan Đorđević.

  Javio se i Micov koji je dao izjavu portalu mondo.rs:

  Pošto sam pročitao izbornikovu izjavu datu na konferenciji za novinare, želim samo da demantiram da je došlo do bilo kakvog bacanja ručnika. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao, kako su prenijeli pojedini mediji. Moja želja da igram za reprezentaciju je bila prevelika, to sam pokazao za ovih mjesec i pola dana. Pogotovo što su mi doktori naredili da tri mjeseca mirujem zbog virusa jetre koji sam imao, a ja sam na svoju želju i svoju odgovornost poslije dva mjeseca pristao da treniram i igram. Samo zbog moje velike želje. Neću da ulazim u detalje, niti mi to treba. Pošto vidim da je izbornikova konačna odluka da više nisam u timu, samo želim momcima uspjeh na Svjetskom prvenstvu, a njegovu odluku, naravno, poštujem.

  Bilo kako bilo, reprezentacija Srbije odlazi uzdrmana na Svjetsko prvenstvo, a hoće li ih to dodatno motivirati ili će imati loš utjecaj na igru preostaje nam za vidjeti.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE