Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Makabi usmjerio Dragana Bendera u Ironi Ramat

  Europski prvak Maccabi Tel Aviv je prošli tjedan potpisao ugovor s klubom Ironi Ramat, članom izraelske druge lige. Ponos Izraela je odmah pojačao Ramat s trenerskim imenima koji će raditi na razvoju njihovih mladih igrača.

  - Advertisement -

  Kako navodi više izvora, već je sve dogovoreno i naš mladi reprezentativac Dragan Bender će ovu sezonu započeti igrati na posudbi u četvrti Ramat HaTayasim koji se nalazi u jugoistočnom dijelu Tel Aviva. Izraelski sportski mediji Benderovo ime često vežu uz NBA i vjeruju da će ovaj rođeni Čapljinac napraviti veliku košarkašku karijeru, a nitko ne sumnja da je njegovim dovođenjem Makabi, preko našeg Nikole Vujčića, napravio odličan posao.

  Iako rođen u studenom 1997. godine Dragan Bender je prošle sezone bio jedan od ponajboljih igrača Ribola Kaštela i njemu idu velike zasluge za prvo mjesto u regiji i kvalifikacijama za A1. Bio je na kraju drugi igrač po valorizaciji, peti strijelac, drugi skakač, treći po ukradenim loptama i prvi bloker kvalifikacija.

  Bio je i član brončane mlade juniorske reprezentacije Hrvatske na nedavno završenom Europskom Prvenstvu. U konkurenciji godinu dana starijih igrača Bender je svojim igrama zaslužio uvrštavanje u najbolju petorku prvenstva.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE